Adrian Marinescu are vești bune! Valul trei al pandemiei COVID va fi mai scurt

Adrian Marinescu are vești bune!  Cadrul medical susține că valul trei ne-a prins cu un număr mic de persoane vaccinate, însă ar putea dura mai puțin doar dacă se imunizează foarte mulți oameni. De asemenea, acesta este de părere că s-ar putea observa o presiune mai mică în sistemul medical abia în două luni.

Citește și: Flavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum a ajuns la o rată uimitoare de vindecare a pacienţilor cu Covid-19Alte ArticoleFlavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum …Interzicerea circulaţiei după ora 18:00. Monica Pop a răbufnit: …Valeriu Gheorghiţă: „Luna septembrie rămâne un termen …

Medicul a precizat că scăderea presiunii din sistemul medical se va observa atunci când 25% din populație va fi vaccinată, fapt ce s-ar putea întâmpla în următoarele două luni.

Adrian Marinescu are vești bune! Valul trei al pandemiei COVID va fi mai scurt

”Ce sper însă – ca în măsură în care vaccinarea merge dinamic sper că acest val va fi mai scurt pentru că persoanele vulnerabile se vaccinează, ar trebui să scadă formele medii și severe și presiunea. Ne-a prins valul 3 cu număr mic de persoane vaccinate. După 25% ar trebui să se vadă. Probabil în două luni ar trebui să avem o scădere a presiunii. Tulpina din Marea Britanie e predominantă” , a declarat Adrian Marinescu, director medical la Institutul „Matei Balș”

Cum funcţionează tratamentul pentru COVID-19 pe bază de anticorpi, testat la Institutul Matei Balş

Adrian Marinescu, medic primar boli infecţioase, a explicat cum funcţionează tratamentul împotriva COVID-19 pe bază de anticorpi monoclonali, aflat în studiu la Institutul Matei Balș din Capitală. Cadrul medical specializat în boli infecţionase susţine că acest tratament e important să fie administrat într-o fază incipientă a bolii. Medicul a subliniat că este nevoie de campania de vaccinare şi de imunizare a populaţiei pentru a combate pandemia de COVID-19.

„Ai nevoie de o campanie de vaccinare, dar e clar că sunt necesare terapii, care să fie și eficiente. În timpul pandemiei s-a vorbit despre aceste terapii miraculoase. Nu știu dacă am ajuns la o variant miraculoasă, dar e clar că există terapii eficiente precum sunt anitcoprii monoclonali. Aceștia anticopri sunt deja aprobați pentru Statele Unite”, a explicat directorul medical de la Institutul Matei Balș, conform Antena3.

Citește și: Valeriu Gheorghiţă: „Luna septembrie rămâne un termen realist pentru atingerea pragului de imunizare”. Medicii de familie vor vaccina din aprilie

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*