Adina Alberts cere românilor donaţii pentru a lupta contra restricţiilor, dar are milioane de euro în bancă si alte milioane în opere de artă

Adina Alberts, fost candidat la primăria sectorului 1 şi soția milionarului Viorel Cataramă, are un cabinet privat de chirurgie estetică, care aparent îi aduce un profit consistent, conform datelor publicate în declaraţia sa de avere.

„Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte…Alte ArticoleDiana Şoşoacă, despre decizia CEDO care spune că vaccinarea …Diana Şoşoacă aduce acuze grave: „Aceste cifre sunt …Guvernul a prelungit STAREA DE ALERTĂ în România. Restricţii …

Adina Alberts: „Mă lupt cu nişte forţe inepuizabile. Vă invit să donaţi aici!”

Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi. Pentru adevăr!

Pentru sănătatea noastră a tuturor! Vă invit să donați aici! Mulțumesc”,  a cerut Adina Alberts pe Facebook.

În conturi are 1,1 milioane de franci, un million de dolari, 150 de mii de euro, scrie Newsweek.

 

Medicul chirurg estetician Adina Alberts s-a remarcat în ultimul an prin faptul că se luptă să demonstreze că Sars-COV 2 nu este un virus atât de periculos pe cât susțin specialiștii lumiii, că pandemia de COVID-19 este exagerată și că tratamentele aplicate în spitale de colegii săi doctori sunt greșite.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu s-a dat de gol că nu ştie cum sunt înmormântaţi morţii de COVID. Răspunsul ministrului: „Altă întrebare”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*