Actriţa Manuela Hărăbor: „Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie”

Actriţa Manuela Hărăbor a dezbătut, luni seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, măsurile luate de autorități în pandemie. Este de părere că vaccinul nu ajută în această perioadă şi trebuia să se încerce mai întâi cu medicamente.

Citeşte şi: Actriţa Manuela Hărăbor: „Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie”Alte ArticoleA murit acrobatul Alex Erlich. Avea 26 de ani, iar în februarie …Laurette, primele declaraţii după audieri: „Până în …Unul dintre cei mai reputaţi critici de artă din România a …

„Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești.

Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumite țări au făcut asta”, a spus actrița, la Aleph News.

Actrița Manuela Hărăbor, despre coronavirus

„Mă doare când se aruncă vorbe: focare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic.

Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.

„A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit.

A trăi este o asumare. Dacă stau și mă las guvernată de acestă criză sunt atât de deschisă să fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc”, a mai spus actrița Manuela Hărăbor.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*