Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament! Ce i-au spus medicii VIDEO

Accidentare groaznică. Ryan Crowley, in varsta de 23 de ani, a avut nevoie de o operatie si va trebui sa treaca printr-o perioada lunga de recuperare inainte de a se putea apuca din nou de treaba.  Din pacate pentru el, asigurarea medicala nu acopera procedura la care trebuie sa fie supus, iar Larry Wheels a facut un apel pe contul sau de Instagram pentru a resuti sa-l ajute sa stranga banii necesari.

Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenamentAlte ArticoleVictor Ciutacu, după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep …Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la …De ce s-a vaccinat Simona Halep cu vaccinul Pfizer. Explicaţia …

„Dupa cum puteti vedea, accidentarea este devastatoare. Ii ameninta cariera. El este din Marea Britanie, iar asigurarea sa medicala nu ii acopera operatie. Va rog sa ajutati un frate de-al meu sa revina pe drumul cel bun si sa se intoarca la singura sa pasiune adevarata”, a fost mesajul transmis de legendarul culturist.

Victor Luna, unul din cei mai cunoscuți culturiști, a murit la 37 de ani

Ryan Crowley a fost operat, apoi a oferit primele declaratii de pe patul de spital. Tanarul in varsta de 23 de ani a spus ca doctorii au trebuit sa refaca tendonul pentru a-i prinde muschiul pieptului inapoi pe os, operatia durand cu trei ore mai mult decat se asteptau. Medicii i-au spus ca acest gen de ruptura este, in cele mai multe cazuri, inoperabila, dar ca operatia a decurs bine, muschiul a putut fi atasat.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*