A murit Dorin Ieşeanu. Artistul s-a stins din viaţă la doar 33 de ani din cauza infecţiei cu coronavirus

A murit Dorin Ieşeanu. Vestea tristă a fost dată chiar de soţia lui, Luciana Spânu, pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Muzica populară este în doliu. Un artist celebru a murit: „A încetat din viaţă, lăsându-ne să cântăm singuri”Alte ArticoleCât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni. Numai …Adrian Despot, despre consecinţele pandemiei: „Nu văd …Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post …

„De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te așteaptă să-ți sară în brațe. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????

Prieteni, va multumesc foarte mult pentru toată sustinerea, scuzati dar nu pot citi mesajele dvs. e prea mare durerea din sufletul meu. Va multumim pentru fiecare banut, pentru fiecare cuvînt. Domnul sa va aiba in pază.

Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la scumpul meu soț, tatic… ……… Dorin Ieseanu

Astăzi după ora 16, va puteti apropia in satul lui de baștină, satul Roșu- Cahul la priveghere.

Mâine, 26 martie, va avea loc înmormîntarea la 12…..

Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare…. trăiesc un coșmar…”, a scris Luciana Spînu pe pagina sa de Facebook.

……… de ce ne-ai lasat……. Cum trăim noi mai departe fără tine…..Stelian te asteapta să-ți sară în brațe……. De ce Doamne????

Nu pot trăi fără tine… cum sa ma ridic?????

Publicată de Luciana Spînu pe Miercuri, 24 martie 2021

A murit Dorin Ieşeanu

Nimeni nu se aştepta ca Dorin Ieșeanu să îşi piardă viaţa, familia spera să îşi revină, dar, din păcate, s-a stins din viaţă. Regretatul artist şi soţia lui au împreună un băieţel, care a rămas orfan.

Internauţii au fost şocaţi de vestea dată de Luciana Spânu şi i-au trimis zeci de mesaje de condoleanţe, mai ales că ambii activau în lumea artistică şi erau îndrăgiţi de public.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul accidentului cu trei morţi de la Iaşi. Şoferiţa este cântăreaţă de muzică populară

„A murit colegul nostru Dorin Ieșeanu. Un băiat cumsecade, sănătos și talentat, tată de băiat, soț, fiu, om de excepție… A plecat ieri, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Avea doar 33 de ani./

Sincere condoleanțe familiei Luciana Spînu, să treceți cu bine peste această durere imensă, îmi pare nespus de rău, drum lin în ceruri, Ieșeanu Dorin. Să aibă lumină și odihnă veșnică, a scris un cunoscut al familiei îndurerate„, sunt doar câteva dintre mesajele transmise.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*